Netflex Blog

Netflex @Ignite dag 1

Netflex is dit jaar weer aanwezig bij Microsoft Ignite. Dit jaar is het event in Orlando.

Aangekomen op vrijdagmiddag hebben we eerst de omgeving wat verkend. Orlando is bekend om zijn pretparken, maar omdat er vanuit Ignite al de mogelijkheid wordt gegeven om er 2 te bezoeken zijn wij op zoek gegaan naar alligators! Tijdens een airboat tour hebben we er meerdere mogen spotten.

Zondagavond hebben we een meeting van Microsoft bezocht waar we met andere partners en klanten uit Nederland gesproken hebben. Een leuk initiatief van Microsoft Nederland waardoor je een beetje bekend raakt met de andere Nederlanders die Ignite bezoeken.

Maandag begint Ignite dan echt en Microsoft start het event door het geven van een Vision Keynote.

Tijdens de Keynote spreekt Satya Nadella over “Digital Transformation”, dit is het thema voor de 2 conferenties die nu gehouden worden, Ignite en Envision.

Hierin geeft Satya een aantal speerpunten:
• Empower Employees
• Engage Customers
• Optimize Operations
• Transform Products.

Satya geeft aan dat Office 365 gestoeld is op “simplicity”, “unlocking creativity” en “Collaboration” in dynamische teams.

Microsoft is nog steeds bezig met het verbeteren van de Hololens. Er komt aan het einde van dit jaar een nieuwe versie van uit. Tijdens de keynote wordt getoond hoe Ford slim gebruik maakt van de Hololens bij het design van hun auto’s.

Bing for Business is momenteel nog in preview. Bing for Business geeft je de mogelijkheid om te zoeken in eigen data, heeft integratie met verschillende 3rd party databases, en slim kan zoeken dmv machine learning. Een private preview is beschikbaar via de volgende link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Als je de keynote volledig wilt zien, klik dan op de volgende link:
https://www.facebook.com/Microsoft/videos/10155103427648721/

Teams, Microsoft gaat groots inzetten op Microsoft Teams. Uiteindelijk zal teams Skype for Business gaan vervangen, de backend is hier al op voorbereid.

Eindstand maandag per persoon :
16514 stappen
11,3 km
17 verdiepingen

 

Scroll to Top